Thursday, November 13, 2014

Animal Print dress

IMG_5754

Casual stroll around this lovely city. Beirut is amazing and i love every single part of it! I decided to wear animal print dress, my zara + diy denim jacket and flats of course. I love how this combo turned out, a lot of everything but still looks so good. How do you like it?

Setnja ovim fenomenalnim gradom u ovoj na prvi pogled nabacnoj kombinaciji koja po mom misljenju izgleda odlicno. Odlucila sam se za haljinu zivotinjskog printa, Zarinu teksas jaknu na kojoj sam odradila DIY i baletanke zbog udobnosti, naravno. Mnogo svega a opet dobro. Kako se vama dopada?

IMG_5772

IMG_5740

IMG_5745

IMG_5751

IMG_5762

IMG_5782

IMG_5783

Zara dress (old)
Zara + DIY jacket
Chanel flats
Saint Laurent bag
Chloe sunglasses

48 comments:

  1. Super chic! Izgledas savršeno!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Predivna kombinacija! Svaki komad je lep, odlican mix! :)
    http://natasafashionlover.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Meni je super. Kosa ti je cak lepsa nego kad ides kod frizera.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaoj muke zive, kosa mi je uzasna i jako kruta, voda je slana nazalost :-(

      Delete
    2. slazem se sa gornjim komentarom.
      ne znam kako izgleda uzivo i kako tebi deluje ali sudeci samo po ovim slikama - kosa ti savrseno izgleda.
      ne znam je l si je sama sredjivala ili ti je neko pomogao ali izgleda bolje nego ikad. ne menjaj nista!

      Delete
  4. Prelepa! Jakna je vrh! :-)

    WWW.STREETFASHION101.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  5. Haljina je pun pogodak :-) Odlican autfit . Pogledajte moj blog http://katherinefashion24.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. svaki komad odece je perfektan, medjutim, ovog puta smatram da ti to umes mnogo bolje da uklopis :) umesto jeans jakne crvena vesta ili kozna jakna i mala crna torba i bila bi top top :) bez obzira na to, super si, dopada mi se tvoj stil jer ide uz tebe, a ponajvise ti se divim zbog uspeha koji si posigla. Keep up the good work!

    http://tineasbeautyplace.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ZASTO NEMA VIDEA? ja tebe jako pratim svuda cak i na tviteru na kom ne pises nista sem bloga. Ali ne movu da skapiram da ti dozvoljavas sebi da se "umoris" od snimanja jer ti zivis od toga. Prosto i jednostavno. Da nema vlogova tvoja popularnost ne bi bila tolika zato kameru u ruke i snimanje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dragi anonymouse, jos u decemnru prosle godine kada sam i pocela sa svakodnevnik vlogovanjem sam rekla da cu sniamti jedan mesec, drugi necu, treci hocu, u novembru se ne snimam kako god da okrenes. Jako je naporno doci kasno uvece i znati da moras da sedis jos dva sada i da editujes video i da jako se umorim od toga kada to radim 30 dana za redom, stvarno ne vidim u ocemu je problem da se mesec dana odmaram od snimanja? :-) Da, zivim od toga i veruj mi da zaradjujem dovoljno da mogu sebi da priustim da ne snimam svaki mesec, uostalom da se snimam svaki dan 365 dana godisnje vrlo brzo bih dosadila svima, jer moj zivot uopste nije toliko zabavan, imam i ja pravo da ne izadjem iz kuce ceo dan i da jednostavno nema sta da se snimi. Uostalom ovo je moj blog, moj kanal i ja ga pravim onakvim kakvim ja volim da bude. Ja polazim od sebe. Evo imas primer, Zoelle i Fleur koje se uglavnom snimaju svakog drugog meseca svakog dana nekada i redje i meni su one prezanimljive i jedva cekam taj mesec kada ce se snimati dok sa druge imas Sacone Jollie koji se snimaju svakoga dana vec 3 godine i njih stvarno ne mogu da gledam niti pratim jer su mi dosadni, stalno su tu. Lep dan ti zelim i svaki drugi mesec ce ostati i sledece godine, nista se nece promeniti :-)

      Delete
    2. Kako si dosad sinmala svaki mesec? To je tvoja odluka i sve to ali ljudi koji te obozavaju mogu prestati da te gledaju jer nema sta da gledaju na yt jer nisi postavila videe. Mozda bi mogla da snimas na svakih 4 dana?

      Delete
    3. Nisam, sve vreme snimam svaki drugi mesec svaki dan :-) I tako ce i ostati, nista se nece menjati za sada :-)

      Delete
    4. Slazem se, SacconeJolly su predosadni, vrhunac dana im je odlazak u lokalni supermarket! Ona mi je uvijek bila jako draga pa sam nastojala gledati i njihove vlogove, ali osim one rodjenja djece, druge nikako nisam uspjela zavrsiti do kraja, od dosade! Naravno da ponekad volim pogledati vlog i na temu "sto se radi kada se nista ne radi", ali do neke odredjene mjere, vlogovi ipak moraju imati nekakvog smisla. Moje skromno misljenje :)

      Delete
    5. Zorannah zorannah ipak nisi okacila moj odgovor tebi :D vidim da su se ljudi mnogo uzbudili da misle da te hejtujem ili pak da sam ljubomorna. OMG! Ako sam rekla da te pratim svuda zar ti to nije cast. PRAVI FANOVI CE UVEK BITI TU ZA TEBE komentari su hit hitova niti sam zavidna niti bilo sta slicno volim da te gledam DA volim da te gledam samo sam skrenula paznju sta je bolje da radis sada nego kad dodjes u bg.

      Delete
    6. Slazem se sa Zoranom i curama koje misle tako. Meni je predosadno gledati vlogove svaki dan,,bolje i video jednom nedjeljno ali da ima nekog smisla

      Delete
    7. @Anonymous November 13, 2014 at 8:40 PM
      sve je to super sto je pratis po svim drustvenim mrezama, ali ti sad, samo zbog toga sto si fan, dajes sebi za pravo da uredjujes blog i odredjujes devojci kako ce da organizuje svoje slobodno vreme, sto bas i nije ok.
      ti to verovatno tako ne vidis, ali veruj da, sa strane, bas tako izgleda.
      kapiram da se neko navuce na vlogove pa mu fali kad se prorede ali u onom prvom komentaru nismo videli ni molbu ni predlog, nego postavljanje zahteva. mi ostali, na to sve mozemo samo da prevrnemo ocima, ali mi je zanimljivo kako vi sto se busate da ste najveci fanovi, bez zadrske dizete devojci pritisak, sto ovde, sto na instagramu. covece, sta bi tek radili da je mrzite... :-(

      Delete
  8. Odlicno!
    Jako volim taj tvoj casual chic stil :D

    http://programmerstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Jakna je fenomenalna!! :D xo

    http://ivanaradman19.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Jesi li videla nekad svoju frizuru otpozadi? Vecito povuces svu kosu na prednju stranu ramena, kako bi ti izgledala bujnije. To radi i gomila cura po gradu... Ne razumem :/

    ReplyDelete
  11. Loveeee it!!

    www.bloglovin.com/blog/13092821

    ReplyDelete
  12. Odlična je jaknica, ja sam davno vidjela sličnu negdje na internetu. Možda i ja napravim nešto slično. Dobra ideja! :)

    Beehive by B

    ReplyDelete
  13. http://nikica997.blogspot.com/
    posetite moj blog :**

    ReplyDelete
  14. Odlicna kombinacija :)
    http://niksis4.blogspot.com/2014/11/a-perfect-gray.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.nina-way.blogspot.com/ posetite moj blog

      Delete
  15. Svidja mi se haljinica i ova DIY jaknica! Lijepo si sve iskombinirala :)
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ReplyDelete
  16. Jako lepo posetite moj blog :) http://www.nina-way.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Draga ZORANNAH pocni snimat diy podeli s nama svoje super ideje mislim da ce se to dopasti vecini cura��

    ReplyDelete
  18. Prelepa, Nadam se da ce opet biti videa.Zorana je upravu kada bi snimala svaki dan brzo bi dosadila.

    ReplyDelete
  19. Ne vidim zasto nekom smeta sto zorana ne snima vlogove tako cesto uredu je da ti nedostaje i da zelis da gledas njene vlogove ali ima i ona pravo na svoj zivot van bloga,a i uostalom ovo je njen blog i ona moze da radi sta hoce!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. "uostalom ovo je njen blog i ona moze da radi sta hoce!!"

      Delete
  20. super je kombinacija samo ne znam sta ti tu vidis svasta nesto :D upecatljiva haljina i ovo ostalo svedeno...najnormalniji outfit :)

    ReplyDelete
  21. Odlican casual outfit.. Lepo.. 👌👌

    Www.Anavranjes.Blogspot.Com

    ReplyDelete
  22. Kako pravis ove lokne sa figarom, posto su identicne sa onim koje radis kod frizera? Jel bi mogla video da snimis o tome?

    ReplyDelete
  23. Pre jednostavno,ako si vec modni bloger treba zanimljivije varijante .Ja bih tu jaknu mnogo bolje iskoristila i svidjaju mi DIY na njima :D
    --- vrgov.blogspot.com ---

    ReplyDelete
  24. Prva stvar koja me je zadivila na tvom blogu (i jedan od prvih postova koje sam pogledala) je bila upravo kombinacija sa ovom jaknom, još odaavno je to bilo. Naravno da sam prosto morala da uradim isto sa svojom jaknom, i evo od tada pa sve do dan danas koristim tvoje savete,i uzimam proizvode koje preporučiš
    Najbolja si, samo tako nastavi <3

    ReplyDelete
  25. Draga Zorana, molim te napisi ko je decko u narandzastoj majici sa pocetka snimka Beirut days 5 and 6.. I da li je to onaj isti Petar koji se pojavljuje posle kad nosis Montenegro miss traku? Molim te napisii ime i prezime decka <3

    ReplyDelete
  26. http://www.nina-way.blogspot.com/2014/11/savrsen-skolski-makeup.html posetite moj blog

    ReplyDelete
  27. Torba je savršena!
    http://fashionfmd.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. Kako se zove devojka što je pevala u Pinkovim Zvezdama, učenica Danijela Pavlovića, Zorana joj pomogla oko stajlinga?

    ReplyDelete
  29. Amazing style!
    ♥XO♥
    Jeanne
    http://fashionmusingsdiary.com

    ReplyDelete
  30. http://jananikolic.blogspot.com/
    Posetite moj blog ;)

    ReplyDelete
  31. Preslatko :3

    http://kat-on-a-journey.blogspot.com/2014/11/my-goals.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...